Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Γερμανία: Αποστολή κοντέινερ από την οργάνωση αλληλεγγύης “Cuba si”


Η γερμανική οργάνωση αλληλεγγύης Cuba si στη Γερμανία, επίσης Ομάδα Εργασίας στο κόμμα Die linke (Η Αριστερά), έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα και πάλι, ένα κοντέινερ με δωρεές στην Κούβα. 

Ένας από τους κουβανικούς οργανισμούς που θα παραλάβουν τα απεσταλμένα είδη είναι το Γυναικολογικό και Μαιευτικό Νοσοκομείο της Αβάνας “Ramón González Coro”. Το εν λόγω νοσοκομείο θα λάβει ιατρικό και παραϊατρικό υλικό που η αξία του αποτιμάται στις 40.000 ευρώ και ανάμεσα στα άλλη υλικά θα λάβει, μία θερμοκοιτίδα, ζυγαριές για τη ζύγιση των βρεφών, νυστέρια, επιδέσμους σύριγγες κ.α.




Ένας άλλος οργανισμός που θα επωφεληθεί από την γερμανική αποστολή, είναι το Γυμναστήριο Πυγμαχίας “Rafael Trejo” στην Παλιά Αβάνα, το οποίο θεωρείται η κοιτίδα της κουβανικής πυγμαχίας. Το γυμναστήριο θα λάβει ένα ρινγκ τελευταίας γενιάς, καθώς και αθλητικά είδη για την προπόνηση, βάρη, σάκους του μποξ, έπιπλα για την εγκατάσταση, πίνακες κ.α. Αυτή η δωρεά πραγματοποιήθηκε χάρη στην υποστήριξη της γερμανικής νεολαιίστικης οργάνωσης “Interbrigadas” και αποτελεί μέρος ενός κοινού προγράμματος με την οργάνωση “Cuba si” για την ανακαίνιση αυτού του διεθνούς φήμης αθλητικού κέντρου. 

Ένας ακόμα οργανισμός που θα λάβει είδη από την αποστολή (στρώματα κ.α) είναι ο Παιδικός Σταθμός “Extrellitas Nacientes” που βρίσκεται στην επαρχία Ματάνσας. 

Όπως πάντα, η οργάνωση  "Cuba si" ευχαριστεί όλους τους φίλους και τους υποστηρικτές της Κούβας που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του έργου αλληλεγγύης για το καλό του κουβανικού λαού και σαν μια παραπάνω υποστήριξη στην Κουβανική Επανάσταση. 

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τους συναγωνιστές που εθελοντικά μας υποστήριξαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή επιχείρηση. 

Ευχαριστούμε τον λαό της Κούβας, που αποτελεί έναν παραπάνω λόγο που μας εμπνέει στο έργο της αλληλεγγύης μας. 

Ένας καλύτερος κόσμος και πιο δίκαιος είναι εφικτός! 












Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Παραδόθηκε το κοντέινερ στην Κούβα

Ενημερώνουμε τους φίλους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής, ότι πληροφορηθήκαμε από τους συμπατριώτες μας που ζουν σ...